AUTUMN DAYBREAK

September 24, 2017 Written by Jiri Cajthaml - No Comments

Elite Bloggers – Content Marketing

http://elitebloggers.wixsite.com/elite-bloggers/content-marketing

Letošní září je opravdu učebnicovým příkladem nevyzpytatelnosti zdejšího podnebí. Zatímco vloni jsme touto dobou měli dokonce občas i třicítky, letos jsme takřka ze dne na den skočili rovnýma nohama rovnou do zimy.

Ranní teploty okolo 8 stupňů dávají velmi citelně najevo, že je na čase opět vytáhnout pořádnou bundu či kabát. Aneb být připraven znamená nebýt překvapen, což nyní platí dvojnásob!

Základem podzimního a zimního outfitu každého gentlemana tvoří kabát. Ať už zvolíte spíše konzervativní klasický styl nebo ležérní eleganci. V mém případě jednoznačně vede ležérní “italská” elegance. Celému outfitu dominuje kabát ve skořicové barvě.  Je ideální jak do současného počasí, tak i na chladné zimní měsíce, protože je zateplen lehčím kožíškem z vnitřní strany. Ke kabátu můžete vzít bez problému tenisky, tak jako já třeba Pure Boosty od Adidasu, mokasíny nebo vyšší boty tzv. Chelsea boots. K tomu pak dokonale koresponduje bílá košile s dlouhým rukávem společně s ripped biker Jeans od Zary. Rozhodně nezapomínejte na doplňky, které tak mohou kompletně podtrhnou celý outfit. Já jsem zvolil “pirátský” kožený náramek a kombinovaný náhrdelník v obdobném stylu, který dává tečku za mým dnešním prvním podzimním outfitem.

Coat: J.Boyz budchlap.cz

Shirt: Zara

Jeans: Zara

Glasses: Aldo

Sneakers: Adidas Pure Boost

Accesories: budchlap.cz