MIAMI VICE

July 13, 2015 Written by Jiri Cajthaml - 4 Comments

Miami9

Dnes jsem si pro vás připravil jeden velmi barevný a netradiční letní outfit. Již přes rok mám ve sbírce jeden fantastický kousek od Adidasu v podání Jeremyho Scotta. Když se vysloví toto jméno, každému se většinou vybaví legenární tenisky s křídly. Nicméně Jeremy měl v portfoliu mnohem více neotřelých modelů, které nejsou tolik komerčně rozšířeny. Jedním z ních byly i Adidas JS License Plate. Vyráběly se celkem ve 3 variantách, a to New York, Beverly Hills a Miami. Já mám poslední jmenované. U nás bylo možné sehnat ještě pár posledních kusů ve vybraných e-shopech. Jedná se skutečne o jedinečný kousek. Na nikom jiném jsem je ještě nespatřil. Brzy pro Vás připravím samostatný sneakers post o tomto jedinečném modelu.

Při jednom nedělním šmejdění v OC Letňany jsem zbloudil i do prodejny Nickelson a narazil tam na fantastická barevná italská trička zn. Shockly. Postisk prostě nemá chybu, ale především je v úplně ve stejné barevné kombinaci, jako výše zmíněné tenisky. Jeansy jsou ze Zary a čepice z aktuální kolekce Divided by H&M. Nicméně co jsem měl možnost pozorovat, outfit a zejména tenisky vyvolávají v Praze velku pozornost. Co si o tom myslíte vy?


Today I have prepared for you a very colorful and unusual summer outfit. For over a year I have in my collection a fantastic piece of Adidas Jeremy Scott performed. When he expresses this name, everyone is usually equip legenární sneakers with wings. However, Jeremy had a portfolio of more novel models that are not so commercial. One of them was even Adidas JS License Plate. They made a total of 3 variants, New York, Beverly Hills and Miami. I’m the latter. For us to be able to get a few more recent pieces selected e-shops. This is truly a unique piece. No one else I have seen. Soon I prepare separate Sneakers post about this unique model.

On one Sunday in OC Letňany I strayed into the store Nickelson and ran there on a fantastic color shirts Italian brand. Shockly. Design looks great, but mainly it is in the very same color combination as the aforementioned sneakers. Jeans are from Zara and cap from the current collection Divided by H & M. However, I had the opportunity to observe, especially outfit and sneakers evoke in Prague great attention. What do you think?

T-Shirt: Shockly

Jeans: Zara

Cap: Divided by H&M

Belt: Emporio Armani

Sneakers: Adidas ObyO by Jeremy Scott License Plate Miami

Miami3

Miami12

Miami13

Miami11

Miami6

Miami1