TOP GUN

May 1, 2017 Written by Jiri Cajthaml - No Comments

Přátelé, přeji všem krásný první Máj !!

Pokud Vás na Velikonoce nepokakal beránek, srdečně gratuluji! Dnešek už  tím pádem byl procházkou růžovým sadem, pokud jste tam tedy našli alespoň rozkvetlý strom :))

Dnešní post se ale rozhodně v tomto duchu neponese. Zaměříme se na jarní street look, ideální do aktuálního počasí, které není zrovna bůhví jak přívětivé. Včera jsem poprvé v letošním roce zavítal v podvečer na náplavku a pozorovali jsme s kamarádem dění v okolí u skleničky Morgana. Byl jsem potěšen, že se občas vyskytlo pár zajímavých trendsetterů se skutečně originálním outfitem i lookem. Jen tak dále!! Rozhodně se nebojte experimentovat, zejména pak co se týče i výběru tenisek. Trochu mne mrzí, že v ČR se jede v podstatě pouze na hype. To, co mají všichni, musím mít taky a čím dražší tím lepší! … O tomhle to vážně není. Např. v Itálii jsou zcela běžnou praxí tenisky Saucony, Diadora, Asics, a ikonické modely od Pumy. Tyto u nás skoro nespatříte a přitom je to naprostá klasika 90’s.

Vyrazil jsem tedy v echt streetovém looku. Jako základ posloužilo dlouhé triko od francouzských Sixth June a ripped skinny jeans z kolekce Divided z H&M. Tenisky byly perfektní úlovek v jednou z outletů. Jedná se o původně “dámský” model Nike Air Max 1 Ultra z loňské letní kolekce a musím říct, že jsem si je naprosto zamiloval! Křivák je pak taktéž z kolekce Divided by H&M. Dlouho jsem zvažoval, zda si zakoupit klobouk k těmto outfitům, ale jaksi se nenaskytl čas zajít do onoho pražského shopu, tak že dnes pouze snapback DRMTM. (antiislamisté v čele s Konvičkou mi jistě odpustí nápis v arabštině;). Klóbrc tedy snad příště.

Co říkáte na výsledek?