CAPPUCCINO STYLE

December 3, 2017 Written by Jiri Cajthaml - No Comments

Poslušně hlásím, že jsem opět zde! … Sice už bez cappuccina, ale o to v lepší náladě. Od mého posledního postu se nám slušně ochladilo, a tak tu mám dnes něco, v čem se dá vyrazit právě v přicházejícím zimním počasí.

Kombinace elegantního a sportovního stylu stále vládne! Dnešní outfit je ukázkovým příkladem, jak dát jednoduše dohromady 90’s jeans, streetové tričko, elegantní kabát a tenisky.  Jak jste si jistě všimli, téměř vždy dávám přednost pastelovým barvám, dnes nevyjímaje.

Pojďme tedy postupně. Streetové tričko asymetrického střihu, které tvoří úvodní prvek dnešního outfitu, jsem pořídil na jaře v Bershce. Navíc za neuvěřitelných 150 Kč!!  Světlé jeansy typického střihu 90.let jsou ze Zary, stejně jako světle béžový Kabát, který je elegantním kontrastem ke zbytku outfitu. K němu korespondují cappuccinové Nike Air Max 90 s tmavě šedými detaily. Z tohoto důvodu jsem i jako doplněk zvolil černošedý šátek Guess, který má zejména i své praktické využití, neboť při focení proklatě foukalo a bylo snad -10. Co vy na to? Nic složítého. A máte jistotu, že Vás nikdo nepřehlédne!

T-Shirt: Bershka

Jeans: Zara

Coat: Zara

Scarf: Guess

Sneakers: Nike Air Max 90 Essential