PERFECT STRANGER

August 30, 2015 Written by Jiri Cajthaml - No Comments

Bershka 016_uprava

Jak jste jistě zaznamenali na mém Instagramu, po delší době opět přícházím s Black/White outfitem. Poslední týden byl hodně nabitý. Vytipoval jsem nové fantastické lokality na focení a konečně byl i čas i zajít k mému kadeřníkovi Mírovi Kozákovi, který se postaral o nový haircut.

Nejvýraznější prvkem dnešního jednoduchého outfitu jsou trochu paradoxně tyto fantastické černo/bíle kicks Asics Gel Lyte III, které jsou k mání výhradně v pražském Footshopu, stejně jako množství dalších exkluzivních kousků od Nike, Jordan, Adidas, Puma, Reebok nebo i značek jako Sixth June atd. Všem doporučuji návštěvu! Bílé polodlouhé triko se 3/4 rukávy je z aktuální kolekce pánské Zary a elastické černé skinny jeans z Bershky.


As you surely noticed on my Instagram, after a long time again I came with  Black / White outfit. Last week was very busy. I have identified a new fantastic location for a photo shoot, and finally I was time to go to my hairdresser Míra Kozak, who took care of new haircut.

The most striking feature of today’s simple outfit are paradoxically these fantastic black / white kicks Asics Gel Lyte III, which are exclusively avalaible in Prague Footshop, as well as a number of other exclusive pieces from Nike, Jordan, Adidas, Puma, Reebok, or even brands such Sixth June etc. I recommend to all visiting! White half long T-shirt with 3/4 sleevs from the actual collection of men’s Zara. Elastic black skinny jeans are from Bershka.

T-Shirt: Zara

Jeans: Bershka

Sneakers: Asics Gel Lyte III from Footshop here

Haircut: Míra Kozák/Papilio

Bershka 041_uprava

Bershka_uprava_zezadu

Bershka 093_uprava

Bershka 076_uprava

Bershka 096_uprava

Bershka 072_uprava