IN THE ARMY NOW!

August 20, 2017 Written by Jiri Cajthaml - No Comments

Elite Bloggers – Content Marketing

http://elitebloggers.wixsite.com/elite-bloggers/content-marketing

Slavný to song od Status Quo! Při focení dnešního outfitu jsem si na něj ihned vzpomněl. To také napovídá, že se poneseme v duchu nenásilného army stylu.

Dnes jsem si připravil kombinaci, která je velice univerzální, cenově dostupná a zároveň  bude vždy trendy! Základem je stylové khaki triko s dlouhými rukávy a kapucí. Je naprosto ideální na nastávající podzimní počasí. Za zmínku stojí jednotlivé detaily – dvojice zipů na spodní části a “trhliny” přes prsa, které jsou podšité maskáčovou látkou. V detailu se ukrývá ďábel:D A k triku jsem zvolil již klasické slim jeansy s prodřenými koleny…

Tenisky jsou pro tentokrát poměrně designově jednoduché v černobíle kombinaci. Jedná se o model Adidas Element Refresh. Vyniká technologií Cloudfoam, takže si připadáte, jako byste chodili po oblacích :) … Velkou výhodou je rovněž jejich prodyšnost a univerzálnost. Můžete je vzít takřka k čemukoliv.

Jak toto military tričko a Adidasky, tak i spoustu dalšího stylového oblečení  bot a doplňků zakoupíš třeba ZDE! Vybrat si může každý, kdo preferuje klasiku nebo moderní urban styl.

T-Shirt: Breezy (Budchlap.cz)

Jeans: Divided by H&M

Sneakers: Adidas Element Refresh (Budchlap.cz)