CZECH BLOG AWARDS 2015

November 28, 2015 Written by Jiri Cajthaml - 6 Comments

JAN_8350

V úterý 24. listopadu se konala v Hudebním divadle Karlín dlouho očekávaná akce Czech Blog Awards. Blogoví “oskaři” se tentokrát poprvé udělovaly i nám (pánům). Měli jsme dvě katogeroie, a to Bloger roku 2015 a Videobloger roku 2015. Musím říct, že večer to byl opravdu velkolepý, zejména díky prostředí, ve kterém se konal a pak samozřejmě skvělou společností. Poznal jsem osobně spoustu blogerů, které jsem znal právě jen skrz blog nebo sociální sítě. Můžete se těšit i na rozhovor pro Blesk TV, jelikož Františku Čížkovou velmi zaujal můj outfit. Bude zveřejněn asi v půlce prosince. Program byl nabitý jak zajmavými a známými hosty (Libor Bouček, Ondra Sokol, Pavel Cejnar, Lukáš Macháček, Patrik Hezucký, Ondřej Slanina a další) tak i silným lineupem v čele s Mandrage, zpěvačkou Mistou, Ondrou Brzobohatým, finalisty Superstar, Atmo a Jakub Děkan, Johny Machette. Úžasný byl pak zejména improvizovaný akrobatický kousek šefdramaturga Óčka :) Po vyhlášení a předání cen následoval raut a po něm přesun do klubu, kde jsem si to skvěle užil.

No a výsledky? Skvělé! Skončil jsem se svám blogem na krásném 6. místě, což považuji za obrovský úspěch, navíc i vzhledem k zatím poměrně nízkému poštu sledujících jak na Facebooku tak na Instagramu. Vítězové jednotlivých kategorií jsou zde:

BLOGER ROKU: DENÍČEK MODERNÍHO FOTRA

VIDEOBLOGER ROKU: PETR LEXA “HOGGY”

obrázek..

V dámských kategoriích to bylo rozmanitější, zejména z důvodý, že dámy mají i několik podkategorií. Jednotlivými vítězkami se staly:

FASHION: A CUP OF STYLE

LIFESTYLE: TEREZA IN OSLO

BEAUTY: PETRA LOVELY HAIR

VIDEOBLOGERKA: SHOPAHOLIC NICOL

FOOD: KITCHENETTE

COSMO OBJEV: MY COOKING DIARY

Všem výhercům gratuluji! Zároveň bych chtěl poděkovat i všem, co mi obětovali minutku času a podpořili mne v hlasování. Příští rok to vyženem až na metu nejvyšší!

Děkuji!

JAN_8354

Foto: Jan Tůma