URBAN CITIZ3N

July 7, 2019 Written by Jiri Cajthaml - No Comments

Jak sám už název článku napovídá, outfit je zcela jasný. Takový městský all black nomád :))

Dnes se nebudu nějak extra rozepisovat, neboť vše je dostatečně patrné z fotek. Nicméně vypíchnu dvě základní věci a to jsou tenisky a kalhoty.

Značka Naked Wolfe je u nás velmi exotickým a neznámým zbožím. Upřímně, na nikom jsem tyhle sneakers ještě neviděl. Zřejmě je to i tím, že se u nás nikde neprodávají. Jediná možnost koupě je buď v zahraničí, nebo přes oficiální e-shop. Něco seženete případně i přes Depop, ale spíše dámské.  Za touto značkou stojí dva designéři ve věku 21 a 25 let a notno říci, že je to na designu velmi pozitivně znát. Materiály jsou naprosto prvotřídní včetně zpracování (kam se hrabe Balenciaga se svýma 3S a cenovkou 20.000 Kč). Cenově se boty od této značky pohybují v cenovém rozpětí 5.500 – 10.000 Kč, což je dle mého názoru adekvátní cena, která odpovídá nejen kvalitě, ale i zároveň zachovává jistou exkluzivitu značky. Díky tomu a současně i specifickému marketingu si drží pevnou pozici v daném segmentu.

Zamiloval jsem si jejich dva modely – Skater a Titan. První z nich je inspirován designem klasických skejtových tenisek z přelomu tisíciletí doplněné o podrážku na vysoké platformě. Já Vám dnes představím druhý z nich – model Titan.

Jak je patrné z fotek, jsou to klasické tenisky s chunky podrážkou inspirované asi nejvíce siluetou Balenciaga 3S. O materiálech jsem psal výše. Jako velkou přednost, kterou bych vyzdvihl a není patrná z fotek je kožená a bytelná vnitřní vložka s bílým potiskem řetězu :)). Za zmínku stojí i jejich váha, neboť jsou opravdu těžké. Jedna bota váží skoro kilo.

A teď k těm kalhotám … Ano, jsou krátké a jsou i široké a plandavé. (neveřili byste, kolik lidí se nad tím ještě v dnešní době podivuje ..) Spodní část nohavic s nápisem Urban Citiz3n je z reflexního materiálu (což je velmi praktické, to je totiž pro běžného čecha u oblečení ten nejdůležitější faktor!). Jinak parádně lehké a ideální na léto. Koupíte je v Zaře, ale pozor, jen na e-shopu! … Bohužel ani jediný pražský obchod nenabízí tyhle designové kolekce oblečení.

Co dodat závěrem. Tenhle styl prostě a zkrátka miluju a cítím se v něm skvěle, a vo.. voo.. votom to je :) … ale je mně jasné, že každého to neosloví.

Sneakers: Naked Wolfe Titan

Cap: Calvin Klein

T-Shirt: Zara

Pants: Zara

Chain: Zara

Glasses: Aldo