PUMA JANNIK DAVIDSEN

June 27, 2019 Written by Jiri Cajthaml - No Comments

Přátelé, hlásím návrat s outfit posty! Je to už  skoro 3/4 roku od posledního, ale bohužel, jak jste jistě zaznamenali, skoro veškerý čas jsem věnoval svému novému projektu – youtubovému vlogu AMERIKY v ČESKU, která je již v plném proudu.

Ale už zpět k tématu. Chunky sneakers jsou na absoultním výsluní a nesmí chybět v botníku žádného trendsettera. Buď je milujete nebo nenávidíte. Já patřím k první skupině. Dnes Vám představím model Puma Alternation PN1 ve spolupráci s dánským designerem Jannikem Davidsenem. Tenisky mně tvarem evokují zmrzlinu, nebo také účes Donalda Trumpa. Nějak ho tam prostě vidím :)) Jsou skvěle pohodlné a kupodivu i celkem lehké. Design je fascinující a přitou minimalistický. Jediné co v nich nedoporučuji je řízení auta. Neustále v nich budete díky členité podrážce klouzat po pedálu.

Co se týče outfitu, je to taková současná městská klasika. I když klasika … možná jak kde. Ve Španělsku běžně, v Česku velmi sporadicky … jak jinak. Oversized beige mikina s kapucí je ze Zary, stejně tak 90’s jeans.

Co vy na to, líbí se Vám tento styl a co říkaté na módu současných chunky sneakers?

Suit shirt: Zara

Jeans: Zara

Sneakers: Puma Alternation PN1 x Jannik Davidsen