TENISKOLOGY

October 25, 2015 Written by Jiri Cajthaml - 4 Comments

Teniskology 003

V sobotu se konala v pražském Vinohradském pavilonu dlouho očekávaná akce s názvem Teniskology. Byla to skutečná Mecca všech sneakersheads CŘ. Akce, která u nás zatim neměla obdoby, tak že jsem rozhodně nemohl chybět. Celá prezentace a přehlídka prodejců byla koncipovaná do jednotlivých sekcí a galerií. Zejména mě zaujala sekce Adidasu věnovaná historii modelu Superstar. V horním patře jste mohli vidět takřka všechny významné prodejce sneakers v ČR. Samozřejmě všechny bylo možné zakoupit. K dispozici bylo i mnoha deadstocks, ať už od modelů AM1 3.26, různé AF1 až po modely Adidas Boost 350 Yeezy, Nike Sockdart Indepenence day etc. Vše bylo doprovázeno bohatým programem live vystoupení. Za vše hovořila i návštěvnost, jelikož bylo opravdu plno. Pevně doufám, že brzy se  bude konat další akce tohoto druhu! :)

Pokud mne chcete vidět na finálovém večeru Blogera roku 2015, kde postoupí 10 nejlepších blogerů v ČR, nezapomeňte hlasovat ZDE až do 30.10. Je to jen na Vás!


On Saturday was held at the Vinohrady Pavilion long-awaited event with name Teniskology. It was a real Mecca for all sneakersheads in Czech Republic. The event, which in our country so far was unprecedented, so that I could not possibly miss. The entire presentation and the show was conceived vendors into individual sections and galleries. I am particularly interested in the Adidas section dedicated to the history of Adidas Superstar models. On the top floor you could see almost all the major seller of sneakers in the country. Of course all the kicks were available for purchase. There were also many deadstocks, whether from models AM1 3.26, Adidas Boost 350 Yeezy, Nike Sockdart Indepenence day etc. All this was accompanied by a rich program of live performances. For all spoke well of visitors, because it was really crowded. I sincerely hope that soon there will be another event of this kind! :)

Teniskology 007

Teniskology 002

Teniskology adidas

Teniskology 006

Teniskology 008

Teniskology 001

Teniskology 010

Teniskology 009

Teniskology 012