SUMMER IN PRAGUE

July 6, 2015 Written by Jiri Cajthaml - 1 Comment

Uprava7

Ač se to zdá neuvěřitelné, tak léto skutečně dorazilo už i do ČR. Kéž by to tak bylo pořád a né pouze týden … Jak jsem slíbil, přináším v dnešním postu překrásnou novou lokalitu. Fotil jsem zde poprvé a bohužel se vyskytly nečekené komlikace. Při focení druhého outfitu jsem byl upozorněn ochrankou objektu, že je v areálu zakázané fotografovánía budu si muset vyžádat povolení od vlastníka komplexu, tak že bylo tím pádem dofoceno a nezbylo než se přesunout na veřejná prostranství v okolí Arkád…

Co se outfitu týče, zvolil jsem barevně jednoduchou a poměrně minimalistickou letní kombinaci. Jeansy jsem zakoupil před měsícem v Jack & Jones na Harfě. Po stránce kvality, střihu a zpracování, mne velmi tato značka oslovila a rozhodně to nejsou moje poslední. Bíle tričko a čepka je z kolekce Divided by H&M. Vše doplňují sneakers Nike Roshe One KJCRD, které jsou nyní horkou novinkou. Brzy o nich napíši i samostatný podrobný článek.


Today I chose the color is relatively simple and minimalist summer combination. Jeans I bought a month ago in Jack & Jones store. Of quality, style and workmanship me very approached this brand and it’s certainly not my last. White T-shirt and cap is a collection Divided by H & M. On my feet are sneakers Nike Roshe One KJCRD that are now hot news. Soon I will write about them as a separate detailed article.

T-shirt: Divided by H&M

Cap: Divided by H&M

Jeans: Jack & Jones

Rosary: Armani Exchange

Shades: Celine

Belt: Guess

Sneakers: Nike Roshe One KJCRD

Uprava3

Uprava2

Uprava6

Uprava1

Uprava5