TIPY NA VALENTÝNSKÉ POTĚŠENÍ S PANDOROU

February 12, 2017 Written by Jiri Cajthaml - No Comments

Elite Bloggers – Content Marketing

Milí pánové, Vánoce jsou úspěšně za námi, zima již  doznívá a na dveře pomalu klepe nejen jaro, ale hlavně svátek všech zamilovaných – Svatý Valentýn.

Ženy je třeba milovat,  jsou ta nejúžasnější stvoření na světě a proto je třeba si jich, pánové, vážit a alespoň občas je potěšit krásným dárkem. A kdy jindy je lepší příležitost, než právě na Valentýna? Dnes vám přináším několik tipů, čím můžete v tento den obdarovat svoji drahou polovičku, milenku nebo třeba i maminku,  a nebo jen skvělou kamarádku.

Každá žena  touží po krásném šperku, který by dostala od svého milovaného. Právě Pandora je to pravé místo, kde můžete jakýkoliv z těchto krásných šperků – řetízků, prstýnků nebo náramků pro svoji ženu pořídit. Značku Pandora netřeba nijak blíže představovat. Prodejny naleznete ve většině nákupních center Prahy, stačí si pouze vygůglit a zjistit, která prodejna bude pro vás nejblíže. Mají v nabídce opravdu překrásné šperky, zejména
v současnosti kompletní valentýnskou kolekci. Mě do oka padly zejména nádherné prstýnky, se kterými nikdy neuděláte krok vedle. Navíc jsou k mání ve velmi dostupných cenových relacích. Nakupuje se velice snadno
a vždy vám je na blízku velmi ochotný personál, který rád poradí a pomůže vybrat konkrétní šperk a rovnou ho pak zabalí i do stylové valentýnské taštičky.

Občas se může stát, že se zkrátka netrefíme do stylu, který žena preferuje, případně nebude sedět velikost prstýnku atd. I v tomto případě není žádný problém a Pandora myslí na vše, protože se šperky dají velmi snadno vyměnit.

Jednoduše řečeno v Pandoře si vybere opravdu každý a je už pouze na vás a vašem vkusu, čím konkrétně by jste chtěli svoji drahou ženu na Valentýna potěšit.