Jakub Kohák & Barbershop

December 12, 2016 Written by Jiri Cajthaml - 2 Comments

Barbershop a Jakub Kohák? … No jistě! I předseda si občas zajde na pořádnou frizůru, že ano?

Barbershop, neboli klasické pánské holičství. Naprostá povinnost každého dnešního gentlemana. Žádné kadeřnictví, salón atd… I muži mají své dny, a proto je pro ně tohle prostředí jak stvořené! Dokonalá a profesionální péče zkušených barberů, holení břitvou, horký ručník, klasické stříhání, panák skotské whiskey a kolínská. Shrnuto a podtrženo – dokonalý relax. Přesně  tohle  můžete zažít stejně jako já nebo Kuba Kohák, pokud navštívíte Tutto Barbuto ve Slovanském domě v Praze Na příkopech.

barber-day-006

barber-day-002

barber-day-004

barber-day-025

Jakuba Koháka netřeba představovat. Film Instalatér, U mě dobrý atd. Neopakovatelný herec a režiséř velmi slavných televizních reklam – např. na nejmenovaného mobilního operátora, nebo třeba bankovní ústav.  Minulý týden jsme se s Jakubem sešli právě v Tutto Barbuto, kam Jakub chodí na úpravu vousů. Samozřejmě při této příležitosti jsem Jakuba trochu vyzpovídal.

MHP: Jakube, jsem rád, že jsme se mohli sejít právě při této příležitosti. Navštěvuješ Barbershop pravidelně, nebo máš dnes premiéru?

Jakub: Parkrát už jsem barbershop navštívil, ale bohužel časová vytíženost mi nedovoluje chodit sem pravidelně.

MHP: PŘEDSEDO! Naposledy tě diváci mohli vidět jako předsedu poroty v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Zajímalo by mě, jak dlouho trvaly přípravy v maskérně a co se chystá do budoucna?

Jakub: Přípravy byly různé, u mě to bylo většinou rychlé :) … U soutěžících se to pohybovalo od jedné do pěti hodin práce na jednu masku. Behěm února až března bude následovat další pokračování této soutěže.

MHP: Jaký je tvůj běžný den, co máš v plánu na dnešek? Nedáme panáka?

Jakub: Jsem časově velmi vytížený, pořád v jednom kol, spousty práce, divadlo atd. Panáka bych si dal rád, ale bohužel řídím – hned po procedůře odjíždíme hrát večer do divadla.

MHP: Co říkáš na dnešní proměnu?

Jakub: Bylo to skvělé, parádní relax. Udělali jsme “lehkou Itálii” – takovou klasiku. Příště si nechám udělat něco odvážnějšího.

Jak Jakubova lehká Itálie probíhala? Samozřejmě na jedničku! Posuďte sami!

barber-day-010

barber-day-014

barber-day-015

barber-day-016

barber-day-017

barber-day-019

barber-day-024

barber-day-031

barber-day-037

barber-day-036

barber-day-033

barber-day-tlama

Další pán “na holení” nebo spíš na stříhání byl můj kamarád Honza. Toho si vzal barber Timi do parády a vytvořil klasický moderní sestřih, který dokonale koresponduje jak se stylem, který Honza preferuje, tak i s jeho profesí.  Výsledek proměny posuďte sami. Za mě geniální!

barber-day-038

barber-day-040

barber-day-043

barber-day-056

barber-day-057

barber-day-064

barber-day-068

Poslední jsem šel s úpravou vlasů na řadu já. Nechal jsem Timovi volnou ruku, ať vykouzlí něco dle nejlepšího uvážení. Jedinej požadavek byl, aby mi břitvou zarovnal boky a vršek nechal delší. Vlasů už bohužel není tolik co dřív, tak že bylo třeba vymyslet něco, co skvěle zamaskuje ustupující vlasy na čele :)

barber-day-zezadu

barber-day-079

barber-day-076

barber-day-077

barber-day-074

Barber day s Tutto Barbuto byl úžasný! Proměny se povedly skvěle! Příští týden se můžete těšit na video ze stříhání+ článek o úpravě vousů. Jelikož už jsou Vánoce za dveřmi, připravili jsme pro Vás s Tutto Barbuto velkolepou nadílku. Na příště budeme soutěžit o 6 Vánočních voucherů na různé procedůry. A POZOR!!! Každý jednotlivý voucher není pouze jednorázový, ale na 12 návštěv ZDARMA!!!! O podmínkách soutěže se dozvíte na mém Facebooku a Instagramu. Zatím můžu prozradit jen jedno … Sdílejte, lajkujte, komentujte!